Početna stranica > Obnova i povratak > PRAVA ALTERNATIVA-POSAVSKA STRANKA, OPĆINSKA ORGANIZACIJA BROD-BOSANSKI BROD

PRAVA ALTERNATIVA-POSAVSKA STRANKA, OPĆINSKA ORGANIZACIJA BROD-BOSANSKI BRODLOKALNI   IZBORI   U   BiH   2016
.

Dana 05.05.2016. g. održan je 3. sastanak OOPS Bosanski Brod. Tema sastanka bila je priprema i organiziranje stranke za predstojeće Lokalne izbore u BiH koji će se održati u nedjelju 02.10.2016. godine.

Kako je tek osnovana, pred Općinskom Organizacijom stoje veliki poslovi i izazovi! Ali uz Vašu pomoć uvjereni smo u dobre rezultate!

Svi Vi koji volite svoj rodni kraj i želite da se obnova i povratak pokrenu sa mrtve točke, pozvani ste da učestvujete u ovom prijektu. Onima koji su zadovoljni dosadašnjim „radom“ „stožernih“ predstavnika i realizacijom obnove od jedva 5%, ne želimo kvariti „zadovoljstvo“!
.
Predsjednik OO je Anto Marinić, dipl.ing.građ., sa pravom a ne kupljenom diplomom, direktor i vlasnik firme  koju je stekao vlastitim radom kao i privatnu imovinu, za razliku od sadašnjih „predstavnika“ Hrvata u RS-u, pa  to ne mora i neče radi na račun poreskih obveznika!

.
Da bi ste pomogli sebi i nama u realizaciji ovog projekta, potrebno je da kopirate obje strane osobne iskaznice, hrvatske ili CIPS-ove (BiH)! Zatim da napravite ispis (isprintate) PRP1 obrazac, popunite ga i obvezno potpišete kako ste potisali osobnu ispravu. Link za PRP1 obrazac je na kraju teksta sa detaljnim pojašnjenjem.
.

Za sve koji žele glasovati putem pošte;

-Za one koji imaju CIPS iskaznicu potrebno je navesti adresu na koju želite da vam se dostavi materijal za glasovanje, u Hrvatskoj ili nekoj drugoj državi. Pravilno ispunjeni obrazac PRP1 sa kopijom obje strane CIPS iskaznice možete poslati na e-mail prijavapp@izbori.ba
.
-Za one koji imaju hrvatsku iskaznicu, putovnicu ili bilo koju važeću ispravu sa fotografijom  potrebno je i uvjerenje o državljanstvu BiH. Za to je potrebna adresa u Bosni i Hercegovini na kojoj ste boravili do kraja 1991.g. ili Vaši roditelji, ako ste mlađi. Zatim potrebno je navesti ime i prezime jednog od roditelja, djevojačko prezime koje ste imali 1991.g. i JMBG iz BiH!
.
Na osnovu ovih podataka, ako nemate rodbinu ili priliku da osobno napravite uvjerenje, mi ćemo za Vas to napraviti  i registrirati Vas za glasovanje, ako nam pošaljete navedene podatke!
Ako niste sigurni da li ćete pravilno ispuniti obrazac PRP1, samo ga potpišite a na drugom papiru napišite sve tražene podatke, pa ćemo mi to uraditi za Vas!
 .
Sve navedeno skenirajte i pošaljite e-mailom na posavska.bb@gmail.com ili  ivo.gavric@gmail.com
.
Kompletirane dokumente mi ćemo poslati Centralnoj izbornoj komisiji, odnosno registrirati vas za glasovanje putem pošte.
 .
SVI koji želite sa nama a posjedujete minimalno informatičko znanje, lako ćete ovo odraditi! KRAJNI ROK ZA PRIJAVU ISTIČE 19.07.2016.g. u 24,00 sata! STOGA POŽURITE! I NARAVNO, AKO ŽELITE PROMJENE, GLASUJTE ZA NAS!!!
.

Link za PRP1 obrazac- http://www.izbori.ba/PRP1 Obrazac.pdf

Oglasi
Kategorije:Obnova i povratak
  1. Nijedan komentar do sada.
  1. No trackbacks yet.

Odgovori

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s