Početna stranica > BiH, HDZ BiH, Kriminal i korupcija, Stožernici > CENZURIRANI SV. MIHOVIL U DONJIM KOLIBAMA

CENZURIRANI SV. MIHOVIL U DONJIM KOLIBAMA


Jadno, da jadnije ne može biti!


Poštovani Posavljaci,
Rado sam bilježio događanja i prezentirao Vama, koji ste daleko od rodne grude, željni bilo kakve informacije, i to bez ikakve naknade, za razliku od jalovih i korumpiranih hrvatskih predstavnika, koji uz velike plaće, za svaki svoj posjet bilo gdje uzimaju i dnevnice, ravne mojoj mjesečnoj mirovini! Međutim, kako je među Posavljcima zavladala pohlepa umjesto zajedništva i općeg interesa hrvatskog naroda u RS-u, klanjaju se genocidašima, kriminalnim korumpirašima, očekujući mrvice za nagradu! Zadnja crta obrane bio je dekan Marko Hrskanović, ali kada me je i on upozorio na ne snimam za vrijeme mise, a što sam činio već desetak godina, i dok sam NJIH fotografirao smio sam sve, shvatio sam da su i njega potkupili!
Tako sam odustao odlaziti tamo gdje se pojavljuju Jude, nakaze i šljam ljudskog roda, koje mi se gadi vidjeti, a prije svakog skupa, događanja, šalju mi policiju da me upozore da ne provociram i dobacujem, a što nikada nisam činio! “Zahvalite” Čordašu i Jerkoviću što nema mojih izviješća! Njima je bitna njihova gu’a i pohlepa, a Hrvate Posavine, več davno su otpisali!!! Kako funkcionira demokracija u RS-u, pokazuje odgovor okružnok tužitelja Doboj, da naredjuje obustavu postuaka o kriminalnim radnjama pomenutog dvojca, koje sam prijavio SIPA-i i detaljno obrazložio! Bez vještačenja i provjere, prijava se odbija!! Znači, ONI su zaštićeni, “ne pogrešivi” i smiju da rade što god hoće!
Pa tako, volite ih i čekajte ispunjenje lažnih obećanja! Obećanje, ludom radovanje!!! Svi koji komuniciraju sa Judama, izdajnici su Hrvata Posavine i isti kao i oni! Kako bi bilo da umjesto samoljublja i osobnih intersa, zavlada poštenje u općem interesu Hrvata RS-a? Kome bi Jude prodavali m’da po bubrege? Dakle, ne krivimo druge, sve je na nama!!!!
Oglasi
  1. Nijedan komentar do sada.
  1. No trackbacks yet.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s