Početna stranica > HDZ BiH, Stožernici > HDZ BiH profiteri nad hrvatskom tragedijom u BIH.

HDZ BiH profiteri nad hrvatskom tragedijom u BIH.


TRAGOM JEDNE „POSKOKOVE“ KOLUMNE

piše: Smiljan Šokić, Vidovice

“Moja reakcija na kolumnu objavljenu na http://www.poskok.info je onemogućena od strane uredništva tog portala. Kolumna je objavljena u ponedjeljak 03. veljače na gore navedenom portalu pod naslovom :
.
JURIŠIĆ: Četiri godine sudjelujemo u Platformi, nije nas stidi neka priopćenja piskaramo . . . ,
.
na što sam ja reagirao komentarom, tj. PARODIJOM NA KOLUMNU u odjeljku za komentare, što mi je uporno brisano od strane Poskokovog administratora.
.
ČOVIĆ: Dvadeset godina sudjelujemo u vlasti , nije nas stid, i sve smo pokrali, svoj narod pokorili i rastjerali, RS priznali, sa Dodikom se ljubakamo, navijamo za „treći“ jer on nas štiti od svakog progona pa i europskog.

Antihrvatska stranka HDZ BiH dala si je još jednom za pravo “osuditi” način djelovanja pravih hrvatskih stranaka u BIH poglavito HSP BiH koji, kako se navodi u priopćenju Čovića i ostalih boljševika, točnije nekolicine političkih izdajnika i ratnih profitera koji su se s puno tisuća glasova prenijeli u službu velikosrpskog centralizma. Stalni suradnici srpskog ekspanzionizma na BiH i hrvatske dijelove u RS, moderni hrvatski izdajnici u BIH, djelovanje HNS-a su za sebe privatizirali, stvaranjem konfuzije i destrukcije te ucjenama kojima žele iznuditi bolju političku poziciju za sebe i ostanak na vlasti. I sanjaju o izolaciji tog istog HNS-a, kako bi ga mogli podvaljivati kao sveopću i ispravnu hrvatsku stvar.
.
Zaboravljaju da su članice HNS-a željele prije 4 godine zasjesti na stolice vlasti i da su htjele u zajedničkom dogovoru sa SNSD-eom podijeliti tu istu vlast jer oni su im veći prijatelji. Ako treba krčmiti hrvatske pozicije oni su ti koji imaju mandat od naroda, te izdaje potpisati. Ova ogromna, grandiozna i intelektualno ograničena nakupina komunističkog i prosrpskog političkog smeća, ne samo da punih 20 godina sudjeluje na svim poljima u oduzimanju resursa Hrvatima u BIH kroz sramotni projekt Unije sa SNSD-eom a posebno Projekt SANU, nego si čak daje za pravo moralizirati drugima o hrvatstvu. I bez ikakvih posljedica nakon toga hodati među Hrvatima u BIH. Nakon što su postali to što jesu, jedna je od najsramotnijih političkih epizoda novije hrvatske povijesti. Po uzoru na sramotnog uzora Tita, kojim se kite sve dok ne prođu tunel Karavanke kada ga junački k’o pravi partizani, uvuku u neku stvar…
.
Već su dobro uvježbali kako se ide među narod, kako se na ulici kupuju „ljudi“, kako se u oči gleda tisućama, kojima je nametnuto srpsko upravljanje iz BL, te oni ostaju do kraja vjerni onima koji su ih upregli u svoja kola. Za nekakvih „mizernih“ 20 godina „slave“ te još mizernija imanja od „samo“ 5-10 milijuna KM ili pokoji stan plaćen ionako pljačkom istog onog naroda čija im politička volja ne predstavlja nikakvu naredbu po kojoj moraju postupiti. Zagovornici Trećeg kojeg ne želi cijeli hrvatski narod u BIH, pljuvači po istoj onoj BiH za koju su u početku na Referendumu glasovali, koju za sada Svijet jedinu priznaje, poturaju kukavičje jaje Hrvatima u BiH, ali u stvari čuvaju svoje guzice od progona. HDZ BiH profiteri nad hrvatskom tragedijom u BIH. Jahači magle. Vadizubi zdravih zubi, što se dokazalo odstranjivanjem hrvatskog bića iz RS-a i zaboravu njihovih sudbina.
Oglasi
Kategorije:HDZ BiH, Stožernici
  1. Nijedan komentar do sada.
  1. No trackbacks yet.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s