Početna stranica > HDZ BiH, Kriminal i korupcija, Obnova i povratak > PAŽNJE VRIJEDNA vijest na web str. “stožernika” HDZ-a BiH ili CRNI HUMOR?

PAŽNJE VRIJEDNA vijest na web str. “stožernika” HDZ-a BiH ili CRNI HUMOR?

19, Prosinac , 2012 Komentiraj Go to comments

TKO ĆE NAS BRANITI OD NAŠIH?Čega se pametni stide, budale se time diče! Ako je VIJEST da su 3 kuće, od preko 100 000 razrušenih, obnovljene, sve govori! Ovim tempom, ako je još negdje koja kuća obnovljena, trebalo bi 10 000 godina da se obnova završi! Dakle, ovo je jasna poruka svima vama koji čekate obnovu, da je uzalud čekate! Ali, i nama, sa biskupom Komaricom na čelu, da se uzalud borimo za stvarnu i prIkladnu obnovu i povratak! Biskup Komarica govori da ne postoji politička volja za rješavanje ovoga problema, a ja bih to točnije rekao, POLITIČKA VOLJA JE DA SE OVAJ PROCES BLOKIRA!

Dali je itko od vas ikada čuo da se ministar Čordaš buni, izražava nezadovoljstvo zbog nedostatnih sredstava, traži ista, kao što to radi biskup Komarica? NE, on od 3 500 000 KM, 3 000 000 potroši na sebe i svoje glomazno ministarstvo a 500 000 na obnovu, od toga veći dio na crkve! Razlog postojanja ovog ministarstva? Obmana onih zbog kojih postoje i njihovo bogaćenje na  račun ugroženih!

Hrvatski narod je ugrožen u BiH od drugih, ali, TKO ĆE NAS BRANITI OD NAŠIH?
Predsjeništvo stranke i predsjednik Čović su upoznati sa kriminalnim djelovanjem zaduženih! Ili to rade po njegovom naređenju? U svakom slučaju, on je zadovoljan njihovim kriminalnim i izdajničkim radom!

Tako Čović, na Međunarodni dan ljudskih prava, 10. 12. , posjećuje najveće kršitelje ljudskih prava, Čordaša i Jerkovića u Bos. Brodu, i time im iražava svoju podršku! Vrlo znakovito i jasno da jasnije ne može biti! Od obnove neće ništa biti a oni će se i dalje bogatiti!
Nažalost, to vam je dragi moji ugroženi, izbjegli, prognani,…. jasna poruka i Božićnja i Novogodišnja “čestitka” “naših stožernika”!

Evo pomenutog Gebelsovskog priloga i privida kako oni nešta “rade”;Završene kuće za 3 povratničke obitelji u Tesliću

Obnova u "punom zamahu"TESLIĆ, 17. 12. 2012. Ministar za izbjeglice i raseljena lica RS i član Predsjedništva HDZ BiH Davor Čordaš boravio je u općini Teslić gdje je izvršena primopredaja kuća za 3 hrvatske povratničke obitelji.

Dragica Stojčević, jedna od povratnika kojima je obnovljena kuća, zahvalila se ministru Čordašu na izdvojenim sredstvima bez kojih, kako je istaknula, njena porodica ne bi mogla da se vrati na svoje ognjište. „Zahvalna sam i ministru Čordašu i Ministarstvu za izbjeglice i raseljena lica RS što su mi pomogli, jer da mi nisu napravili kuću, nikad ja ovo ne bih imala” istakla je Dragica. Nakon obilaska novoizgrađenih kuća, ministar Čordaš obišao je i naselje Klarići u kojem je završen projekat elektrifikacije.
Čordaš je razgovarao i sa župnikom vlč. Antom Ćosićem iz Komušine o aktualnoj povratničkoj situaciji u ovoj župi. Vlč. Ćosić je istaknuo da je veliki broj kuća u njegovoj župi obnovljen i zahvalio se ministru na dosadašnjim ulaganjima, te rekao da još uvijek postoji veliki broj ljudi koji su zainteresovani za povratak na ovo područje. Ministar je rekao da ga raduje što još uvijek postoji želja za povratkom, te da će ispred resornog ministarstva i ubuduće pomagati svima koji žele da se vrate.
Ministarstvo je u toku ove godine u opštinu Teslić ukupno uložilo oko 155.000 KM, od čega je za obnovu i rekonstrukciju utrošeno oko 145.000 KM, a za održivi povratak 10.000 KM.
U posjeti Tesliću boravila je i savjetnica ministra i predsjednica RO HDZ BiH Sjeverozapadna Bosna Marija Rapo.

Oglasi
  1. Nijedan komentar do sada.
  1. No trackbacks yet.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s