Početna stranica > Hrvati i crkva, Kriminal i korupcija > Došašće je, vrijeme obiteljskog zajedništva, sreće i solidarnosti, ali za mnoge samo tužno sjećanje….

Došašće je, vrijeme obiteljskog zajedništva, sreće i solidarnosti, ali za mnoge samo tužno sjećanje….

10, Prosinac , 2012 Komentiraj Go to comments

Do kada će politička mafija ignorirati sudbine i živote izbjeglih i raseljenih? Može li ih itko zaustaviti ili nam je Bog jedina nada? Pa, ako je tako, Bože oslobodi nas od nečastivih!

.
Božić uz toplo ognjište Nekadašnja topla ognjišta I priroda se raduje Božiću

Prošle godine, u ovom predblagdanskom vremenu,  želio sam da očistimo duše i tijela i apelirao na čišćenje stranke koja bi,  jedina, da su u njoj samo časni ljudi, mogla zaštiti interese Hrvata, HDZ BiH.

https://posavina.wordpress.com/2011/12/15/dosasce-je-ocistimo-dusu-tijelo-ali-i-jedinu-stranku-koja-se-bori-za-hrvate-hdz-bih/

Ali, umjesto toga, kao ranjene zvijeri, razulareni, obijesni i beskrupulozni, nečastivi su pokazali svoje pravo lice i nastavili još žešće! Zašto vodstvo stranke nije reagiralo? Dali u stranci ima više kriminalno korumpiranih? Dali su u manjini, ali su moćniji? Zašto pozitivci, iako upoznati sa “djelima” negativaca, ne reagiraju i šute? Dali stranku treba ponovno cijepati, na zle i dobre? Dali stranka, koja nemože očistiti vlastite redove, može zastupati čitav jedan narod i izboriti se za njegova prava?  Do kada će Čordaši i Jerkovići  “guliti kožu najugroženijoj skupini, izbjeglima i prognanima” i “ubijati ljude po drugi put”?  Mnoštvo pitanja na koje NEZNAM odgovore! Ali ZNAM da jednino TI, u ovakvim okolnostima,  možeš pomoći i prekinuti djela nečastivih!!!!!

Jer, ako su  nečastivi nedodirljivi, ne poštuju ovozemaljske zakone a istovremeno upravljaju sudstvom, koje procesuira sitne kriminalce i ubojice, ovakvo stanje će još dugo potrajati! DOGAĐANJE NARODA, ovako jadnog, umornog, beznadnog i osiromašenog, će se dogoditi! Ali kada? Dali će biti prekasno?

Dali je stanje u strankama koje predstavljaju druge narode  isto ovakvo? Vjerovatno, ali za njih nemam dokaze kao za “moje”! “Moji” će se i ove godine, besramno šepuriti i uslikavati u zgradama građenim u Tvoje ime, crkvama. Nisu građene zbog Tebe, već zbog njihovih 30%! A znam da je i Tebi važnija “živa crkva”, Tvoja stvorenja!

U ovo svečano vrijeme, obitelji, zajedništva, solidarnosti, sreće i isčekivanja najvećeg kršćanskog blagdana i ove godine mnogi će biti nesretni, sa čežnjom i daleko od vlastitih ognjišta, bez obnovljenih domova, u beznađu,  neuposleni, bez ikakvih primanja, pa i zarađenih….  Ali, gore od svega je nepravda i bespomoćnost u odnosu na nečastive, koji pohlepno gomilaju bogatstvo i materijalno osiguravaju i svoje potomke, pljačkaju, uzimaju višestruke plaće i mirovine,…..   I, koliko još godina ovako?

ZATO, OVE GODINE, TEBE MOLIM, SPASI NAS OD NEČASTIVIH I POMOZI SVIMA IZDANIMA, OPLJAČKANIMA, UGROŽENIMA, PREVARENIMA, POTREBITIMA,…. DAJ NAM NADU I SNAGU U BESKONAČNOM ČEKANJU NA BOLJE SUTRA! DA BUDE DOBRO SVIMA, NE SAMO NJIMA!

Oglasi
  1. Nijedan komentar do sada.
  1. No trackbacks yet.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s