Početna stranica > BiH > Milorad Dodik u emisiji BH1 Crte održao moralnu, pravnu i političku lekciju rušiteljima Bosne i Hercegovine!

Milorad Dodik u emisiji BH1 Crte održao moralnu, pravnu i političku lekciju rušiteljima Bosne i Hercegovine!


Kako bi se u BiH mogli vrlo brzo i jednostavno riješiti svi problemi, pravedno i na zadovoljstvo svih naroda i normalnih ljudi, govorio je predsjednik RS-a Milorad Dodik. Ali (skromno mišljenje pisca ovoga teksta) u BiH je zavladala vrlo opasna bolest, epidemija sa nesagledivim posljedicama. Po svojim simptomima i načinu djelovanja ime joj se nametnulo samo od sebe, VELIKOBOŠNJAŠTVO. Žarište epidemije je Lažundži-beg, tj. Zlatko Lagundžija, a među prvo zaraženima su Sulejman Tihić, Bakir Izetbegović,….kao i Valentin Inzko sa ostalim bjelosvjetskim nabiguzima. Oni su u njoj prepoznali šansu da što duže, uz enormna primanja i za svjetske prilike, ostanu u BiH i “traže lijek” za ovu opasnu epidemiju. Najopasnije je to što se virus uz sve dosad poznate načine, prenosi i elektronski, iz zaraženih mjesta kao što su FTV (bošnjačka televizija), radio, internetski portali, tiskovine,…..
Lijek za bolest je bezobrazno jednostavan. Ne čini drugom što ne bi želio samom sebi.
Predstavnik jednog naroda je ona osoba (nebitno dali je i pripadnik istoga) koja na izborima dobije 5o% plus jedan glas toga naroda. Taj lijek je vrlo efikasan u svim zemljama iz koji nam dolaze “prosvjetitelji i demokrate” tj. bjelosvjetski nabiguzi. Poznat im je. Ali, oni, umjesto da ga primjene, zabranjuju ga.
Rješenje problema: otjerati prodavače magle i bjelosvjetske nabiguze te omogućiti domaćim političarima da uz pomoć pet zemalja potpisnica Dejtonskog sporazuma, dozvole lijek i usavrše ga , nositelje virusa izoliraju, te omoguće oporavak i napredak drage nam naše napaćene države i njenih naroda. Lijek sa trajnim djelovanjem je novi Ustav, po mjeri i na zadovoljstvo sva tri konstituivna naroda pa i građana, ali ne i “građana-unitarista”.

Pogledajte u prilogu vrlo razuman i poučan video zapis.

http://www.bhrt.ba/video/?id=9859&v=intervju10052011.flv

Oglasi
Kategorije:BiH
  1. Nijedan komentar do sada.
  1. No trackbacks yet.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s