Početna stranica > Bjelosvjetski političari i BiH > Gospodine Visoki Predstavniče Inzko – OTVORENO PISMO

Gospodine Visoki Predstavniče Inzko – OTVORENO PISMO


Lord High Representatives Inzko
Herr Hohen Repräsentanten Inzko

Preuzeli ste „vrelu i visoku“ funkciju i za to ste visoko plaćeni. Znali ste gdje dolazite, pa ako nemate hrabrosti da radite svoj posao, zašto ste ga prihvatili. U BiH, i bez vas, ima dovoljno demagoga i džabalebaroša.
Poslao sam vam već faks sa opsežnim obrazloženjem, ali vi, niti ste odgovorili, niti, još važnije, ništa poduzeli. Da je u BiH politička situacija iole normalna, vi nebiste bili tu. Pa kad ste već tu, učinite nešo, iskoristite dane vam ovlasti. Arogantni i pomahnitali Lagundžija u sprezi sa velikobošnjačkim političarima i poštenim ali naivnim Bošnjacima, koji su svojim glasanjem doveli u ovu opasnu poziciju, da isključe čitav jadan konstituivni narod iz vlasti, pa i iz države, vrlo je opasna situacija.
Bosna i Hercegovina je država NARODA. Odnosi između tri konstituivna naroda nisu riješeni, niti Ustavno a niti u praksi. SULUDO je govoriti o GRAĐANSKOJ državi, možda tek za desetak godina, ali ako ne bude „demokrata“ kao što je moralna nakaza Lagundžija, vođa velikobošnjačkog pokreta. Zar je moguće da Vi to ne shvaćate?
Ako dođe do krize sa nesagledivim posljedicama, a doći će ako se Lagundžiju ne zaustavi, netko će biti kriv za to.
Vi, pod HITNO, morate URAZUMITI novopečenog bošnjačkog lidera ili ga SUSPENDIRATI. Zbog toga ste tu i za to ste debelo plaćeni. Ostavite se demagogije i „tradicije europske unije“, vi ste na divljem balkanu. Vaši prethodnici su to činili i u daleko manje opasnim situacijama. Vi niste reagirali niti na sramotno, mržnjom ispunjenim govorom i navijačko ponašanje (bivše bošnjačko-hrvatske javne televizije ) bošnjačke Federalne Televizije. Ponaša se „Gebelsovski“ (razumljivo, nacional-socijalizam=SDP BiH) i dovodi do velikih tenzija i mržnje neđu narodima. Stav FTV prema hrvatskom narodu je i stav njenog šefa Lagundžije. Koliko je FTV Hrvatska, toliko će biti i Federacija.

Zaključak, Hrvatima nema mjesta u Federaciji, ako se ne zaustavi nacionalistička bošnjačka televizija i njen šef, pod HITNO.

Za sve nepoželjno što se eventualo dogodi, Vi ćete biti odgovorni. VAMA i ostalim NEDODIRLJIVIM EUROPSKIM BIROKRATAMA, koji ste bezbroj puta do sada neblagovremeno ili nikako reagirali (rat u bivšoj državi, kasno zaustavljanje Miloševićeve ratne mašinerije, nesprijčavanje genocida u Srebrenici, Vukovaru,……) mora biti jasno da ćete jednoga dana izići pred lice pravde. Pa zar Vam nije bilo dosta.

Ako ništa ne poduzmete (niste ništa poduzeli), ovo pismo objavit ću (objavljujem) kao otvoreno, na svim elktronskim medijima. Faksirati ću ga svim ambasadama i državama, kao dokaz da ste bili upozoreni.

Ivo Gavrić
Pisano i poslano g. Inzku 11.03.2011., objavljeno 22.03.2011. godine.

Oglasi
  1. Nijedan komentar do sada.
  1. No trackbacks yet.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s