Početna stranica > BiH, Hrvati u BiH > GOVOR MRŽNJE – BTV (FTV) PROTIV SVEGA ŠTA NIJE BOŠNJAČKO

GOVOR MRŽNJE – BTV (FTV) PROTIV SVEGA ŠTA NIJE BOŠNJAČKO

17, Siječanj , 2011 Komentiraj Go to comments

U ova teška vremana kada bi napokon trebalo urediti državu i stvoriti povjerenje i ravnopravnost konstitutivnih naroda, da bi se moglo krenuti u obnovu gospodarstva i stvaranje boljih uvjeta života svih Bosanaca i Hercegovaca, FTV govorom mržnje protiv svega što nije bošnjačko, upravo čini suprotno. Dokazuje koliko smo daleko od GRAĐANSKE države. Gnjide od komentatora nisu vrijedni pomena a FTV svojim ponašanjem ne zavređuje to ime. Trebala bi se zvati BTV (bošnjačka televizija).
Cilj svake uljuđene države je da bude građanska, ali, mi smo daleko od toga. Prvo moramo riješiti najtežei problem, a to je da se sva tri naroda jednako udobno i ravnopravno osjećaju u ovoj državi. 

Ova silna propaganda me podsjeća na vrijeme rata. Dali to FTV priželjkuje novi rat u kojem bi potpuno uklonila hrvatsku komponentu. Stvaraju se nove tenzije i napetosti za koje sam vjerovao da su iza nas.

Pitam „ komentatora“ S. Š. i njegove mentore, kao i “sveznajućeg” Bakira (60 minuta velikobošnjaštva), kako bi se Bošnjaci osjećali da im Hrvati izaberu predstavnike u vlasti? Kakva je to građanska država u kojoj SDP koalira sa nacionalnom i ultra nacionalnom strankom? Ili je to pohlepna želja za vlašću, igrajući na bošnjačku kartu a protiv Hrvata.

BiH je na prvom mjestu država konstituivnih naroda pa tek na drugom građanska, ali u nekim budućim vremenima. Hrvati su se nedvojbeno izjasnili koga žele za svog predstavnika.

Po Dejtonskom sporazumu a i po Ustavu RH, hrvatska država je preuzela obvezu da štiti interese Hrvata u BiH, pa čemu tolika vika na vodeće ljude RH što su podržali volju hrvatskog naroda u BiH.

Zato predlažem g. Tihiću da koalira sa stvarnim predstavnicima konstituivnih naroda, za opću dobrobit i povjerenje, a time pokaže da sumnja na to da je SDP (čiji su članovi skoro isključivo Bošnjaci) dogovorena opcija Bošnjaka a protiv Hrvata, nije točna.

Bosna i Hercegovina je tijekom vijekova svašta proživljavala i preživjela, kao i Hrvati u njoj. Tako će i sada, samo je pitanje koliko će sadašnja agonija trajati i do kada će je napaćeni narodi BiH trpjeti.

Oglasi
Kategorije:BiH, Hrvati u BiH
  1. Nijedan komentar do sada.
  1. No trackbacks yet.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s