Početna stranica > Uncategorized > PRIJEM KOD NAČELNIKA OPĆINE BROD

PRIJEM KOD NAČELNIKA OPĆINE BROD

23, Prosinac , 2010 Komentiraj Go to comments

Povodom nastupajućih blagdana i ove godine Načelnik općine Bosanski Brod gospodin Milovan Čerek 23.12. održao je prijem za vijećnike SO i predstavnike njihovih političkih stranaka, te za predstavnike Mjesnih zajednica sa područja ove općine.Tom prilikom Načenik općine sve nazočne je upoznao o realiziranim projektima i aktivnostima općinske uprave u tekućoj godini i razvojnim planovima za narednu 2011. godinu. 

“Iza nas je još jedna godina koju smo uz puno rada, štednje i odricanja ipak uspješno priveli kraju” – istakao je u obraćanju gostima načelnik opštine. Načelnik je ovom prilikom prisutne upoznao sa najvažnijim zbivanjima koja su u Brodu obilježila 2010.godinu, posebno se osvrćući na najvažnije projekte kao što su izgradnja “Gradske tržnice”, sportsko-rekreativnog centra, rekonstrukcija javne rasvjete i dr.
U svečanoj atmosferi prisutni su imali priliku analizirati rezultate ostvarene u ovoj, te upoznati se sa planovima za narednu godinu.

“Zajedničkim radom i iskrenom koordinacijom u radu, imaćemo manje problema. Činićemo sve kako bi mogli da realizujemo sve planirane projeke i nastavimo sa razvojem naše opštine i u 2011.godini”
, naglasio je Načelnik opštine Milovan Čerek.Ispred mjesne zajednice Kolibe Donje ovom prijemu prisustvovali su Pavo Dujak, kao predsjednik mjesne zajednice i Ivo Gavrić, kao predstavnik i medijator HDZ BiH, koja je svojom političkom aktivnošću doprinijela utemeljenu mjesne zajednice Kolibe Donje.

U razgovoru sa Načelnikom općine Brod i političkim strankama koje participiraju u vlasti naše općine, oni su ih upoznali o planovima i aktivnostima koje se provode u mjesnoj zajednici Kolibe Donje. Ti planovi i aktivnosti su prije svega na osiguranju boljih uvjeta života za građane u mjesnoj zajednici i općini u cjelini, te za rad Savjeta mjesne zajednice na dovršetku obnove doma kulture u ovoj mjesnoj zajednici.

Sa svoje strane Načelnik i njegovi suradnici, dosadašnju suradnju ove mjesne zajednice sa općinskom upravom ocijenili su pozitivno, obećavši da će ova mjesna zajednica dobiti potporu i u narednoj godini, na svim njenim projektima i realnim potrebama.

U takvom ozračju i pozitivnom raspoloženju ovaj prijem kod Načelnika općine Brod završen je međusobnim čestitanjem nastupajućih blagdana – Božića i Nove godine.

Oglasi
Kategorije:Uncategorized
  1. ivanka uroić
    7, Ožujak , 2011 u 12:50

    molim vas ko mi može pomoć dali još uvijek postoji kakav ured od hvo 103 u podvinju jako je važno HVALA

  1. No trackbacks yet.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s